Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vůbec jste nepochopil, o co jde a mícháte nesouměřitelné věci.

1 1
možnosti
Foto

Myslim, ze je to presne naopak ;-)

0 0
možnosti
Foto

Váš článek považuji za silně zavádějící. Vždyť v Česku muslimkám nikdo nebrání, aby zde chodily na veřejnosti v šátcích, nikábu nebo burkách. Něco jiného je to v zaměstnání nebo ve školách. Tam se musíte přizpůsobit požadavkům zaměstnavatele nebo školnímu řádu. Onen "incident" se dvěma muslimskými dívkami na střední zdravotnické škole považuji za provokaci z jejich strany. Jim nešlo o studium, ale o vyvolání aféry. A něco podobného je třeba odmítnout hned zpočátku, protože jinak by své požadavky neustále stupňovaly.

4 0
možnosti
Foto

Ale v probihajici protimuslimske kampani prece nejde jiz davno o nejaky satek ve skole, a to i vy prece musite dobre vedet ... to s satkem a skolou se jen hodilo na start

0 0
možnosti

Pamatuju si fotky Anjema Choundaryho, dnešního předního britského radikála, an v době svých studií chlastá jako duha a lozí za děvkami.

Mezi jeho citáty (volně přeloženo) patří: "Nemáte na výběr, sharia k vám domů stejně přijde."

"Každá žena, je jedno zda muslimka či nemuslimka, bude muset nosit burku. Každý, kdo se opije, dostane 40 ran holí na veřejnosti, a cizoložníci budozu ukamenováni k smrti"

Jestli vy nevidíte rozdíl mezi nenáboženským zvykem nosit pokrývku hlavy na veřejnosti a zvykem, který náboženství tvrdě vyžaduje, a který se taky tvrdě trestá (vraždou ze cti, politím kyselinou), tak já teda jo. :-/

2 0
možnosti

Ukazte svym detem snimky muslimu, kteri drzi v ruce urezane hlavy krestanskych (9 i muslimskych) zajatcu. Pak je nemusite strasit babou v satku ani kukluxklanem..

http://www.redakcja.mpolska24.pl/6737/holokaust-chrzescijan

2 0
možnosti
Foto

Mnohem snaze, rychleji a v nesrovnatelne vetsim mnozstvi najde fotky ruznych hovad, kteri maji shodne koreny s nami ;-(

0 0
možnosti

Víte, váš argument, kterým dokládáte, že islám není špatný (jak mladá muslimka pláče a říká: vy nejste muslimové, vy jste vrazi) je poněkud mimo. Zkuste si do této "logiky" dosadit jinou, nám všem známou situaci: Kdyby mladá komunistka, které komunisté v 50. letech popravili manžela -komunistu řekla totéž (vy nejste komunisti, vy jste vrazi) - znamenalo by to snad, že komunismus je mírumilovná a bezpečná ideologie, které se nemusíme bát??

3 0
možnosti

Svetem chodi strasidlo - pionyrsky satek.

Kdyz potkate par prostych komunistu, tak z nich nemusite mit take strach. Srpu a kladiva se netreba bat. Jsou to jen symboly vzesle z pracovnich nastroju nasich dedu. Oni, ani jejich prakticti ani filosoficti vudcove, vas prejinacovat nebudou. A deti, necht chodi do skol s pionyrskym satkem kolem krku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 92
  • Celková karma 12,93
  • Průměrná čtenost 734x
Jmenuji se Metoděj Skřeček a jsem mistr zvuku a působím na naší slunné Jižní Moravě. Můj WEB